“Нашата мисия е да съчетаваме активността с най-чистите природни съставки, за да ти помогнем да постигнеш една здравословна трансформация отвътре навън”

В продължение на дълги години търсих начина на хранене, който да съвпадне с ритъма ми на живот. Като юрист работата ми беше доста напрегната и никога не успявах да се храня балансирано, винаги бях без енергия и разчитах на кафе и кофеинови напитки за тонус. Но с времето нещата ставаха все по-зле, качих тегло и започнаха здравословните проблеми.

Тогава открих формулата за себе си - храни се възможно най-просто, с чисти и непреработени локални храни, прави дълги разходки в парка и тренирай за тонус на мускулите вкъщи. Но липсваше нещо. Нещо универсално, с което да дам "супер храна на клетъчно ниво", която да е богата на микронутриенти и да забързва метаболизма. Тогава открих билките и супер храните. Започнах да ги пия всеки ден. Създавах собствени смеси и комбинации, пиех ги редовно и видях резултатите - балансирано тегло, енергия, здраве и тонус. Тогава реших да покажа на хората, че е възможно да си в добра форма, да си здрав и да се чувстваш добре, дори и в този забързан начин на живот.

С помощта на експерти в храненето, фитнеса и фармацията, успяхме да създадем една гама продукти, която наистина ДЕЙСТВА. В съчетание с режим и тренировъчна програма, създадени от професионалисти и специално за нашите продукти, ние постигнахме един напълно завършен кръг, който не само да даде видими резултати, но и да възпита здравословни хранителни и тренировъчни навици.
Лъчезар Генов
основател

НАШИТЕ ТРЕНЬОРИ И ДИЕТОЛОЗИ

Цвети Евтимова

Треньор, персонален инструктор и майка на 3 деца. Тя представя месечните ни предизвикателства и води онлайн група с над 48 000 участника.

д-р райна стоянова

Лекар и диетолог. Тя изготви хранителния режим към книгата "28-дневна програма", част от нашия магазин.

Велислава Ангелова

Завършва Националната Спортна Академия. Представя тренировките в две от нашите най-популярни програми.

Радослава Тодорова

Персонален фитнес инструктор. Треньор в нашите тренировъчни календари и празнични предизвикателства.

Ани Банкова

Ани не се занимава професионално със спорт, но той е голяма част от живота ѝ. Тя води нашата програма "Тренирай с Ани".

РЕЗУЛТАТИ

ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, РЕЖИМИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Избери подходящ пакет за теб и започни твоята голяма промяна!