предизвикателство

от 11-ти до 24-ти Ноември

Дни
Часове
Минути
Секунди

ОТВAРЯ СЕ В MESSENGER

за кого е подходящо

жени

Тренировките са за цялото тяло, но фокусирани върху седалище, крака и корем. Това са най-проблемните области за всяка жена.

искат да отслабнат

Програмата в изготвена за бързо и здравословно влизане във форма. Хранене с балансиран прием на калории и богато на белтъчини и полезни вещества.

начинаещи

Предизвикателството е подходящо за хора, които никога не са спортували или са практикували упражнения за кратък период от време.

средно напреднали

Програмата е подходяща и за хора с опит в спорта и диетичното хранене, които искат да подобрят резултатите си и да надградят себе си.

резултати

Какво постигнаха хората, които изпълняват предизвикателството на Активен и Здрав

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, изготвена от сертифициран инструктор

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък калориен прием.

Достъп до затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група.

Ваучер за пазаруване

С отстъпка от нашия сайт, където може да поръчаш препоръчания за предизвикателството чай.

Включи се сега

БЕЗПЛАТНО Е!

Дни
Часове
Минути
Секунди

ОТВAРЯ СЕ В MESSENGER

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

Общи условия

Активен и здрав, юридическото лице, което го представлява и всеки друг упълномощен представител на уеб сайта не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от сертифициран инструктор по хранене и фитнес, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма.