ЯНУАРСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Включи се напълно БЕЗПЛАТНО в предизвикателството на Активен и здрав и ще получиш тренировъчна и хранителна програма, която да следваш, за да постигнеш здравословни и трайни резултати.

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО

Цялото предизвикателство е напълно безплатно за всеки.

43 000 участника

Над 43 хил. човека са записани за месечните ни предизвикателства.

сертифициран инструктор

Програмата в предизвикателството е изготвена от сертифициран инструктор.

затворена група

Всеки записал се, ще получи достъп до затворена група за съвети.

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, с които ще влезеш във форма.

Участие в затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група.

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък калориен прием.

Ваучер за пазаруване

С отстъпка от нашия сайт, където може да поръчаш препоръчания за предизвикателството чай.

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

РЕЗУЛТАТИ

Твоето тяло заслужава повече! Влез в най-добрата си форма по един изцяло здравословен начин. Включи се в предизвикателството напълно БЕЗПЛАТНО!

Общи условия

Активен и здрав (Фит Про Кеър ЕООД) не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от сертифициран инструктор по хранене и фитнес, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма.