Активен и Здрав - Чай

ИЗТЪНЧЕН БЛЕНД ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ БИЛКИ С ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Готов ли си
за ПРОМЯНА?

Искаш ли да постигнеш:

 Балансирано тегло

 Плосък и стегнат корем

 Изчистени бедра и седалище

✅ Здравословни резултати

 Трайни резултати

 По-високо самочувствие

СПРИ "ВЕЧНАТА ДИЕТА"

ЗАВИНАГИ!

очаквания

Понеделник

Започвам НОВА диета

Ще постигна бързи резултати и ще направя тази диета начин на живот. Ще се храня здравословно и ще тренирам редовно всеки ден. 

Вторник

Отслабнах!

Свалих цели 2 кг.!!!

УААУ!

Сряда

Имам плочки

Виждам в огледалото добре оформен корем и стегнато дупе.

Четвъртък

Нов начин на живот

Успях да превърна това в здравословен навик.

реалност

Понеделник

Започвам ПОРЕДНА диета

Коя диета да избера? Нищо не разбирам! Истина ли е заглавието “отслабни с 10 кг за 5 дни”? Колко много незнайни сайтове предлагат диети…

Вторник

Никаква промяна!

Не виждам резултат от гладуването, но пък се чувствам изтощена, гладна и без никаква енергия…

Сряда

Гладна съм!

Виждам в огледалото добре оформен корем и стегнато дупе.

Четвъртък

Край! Не издържам...

Тази диета не е за мен. От Понеделник ще пробвам друга…

“Нашата мисия е да съчетаваме активността с най-чистите природни съставки, за да ти помогнем да постигнеш една здравословна и трайна трансформация отвътре навън”

В продължение на дълги години търсих начина на хранене, който да съвпадне с ритъма ми на живот. Като юрист работата ми беше доста напрегната и никога не успявах да се храня балансирано, винаги бях без енергия и разчитах на кафе и кофеинови напитки за тонус. Но с времето нещата ставаха все по-зле, качих тегло и започнаха здравословните проблеми.

Тогава открих формулата за себе си - храни се възможно най-просто, с чисти и непреработени български храни, прави дълги разходки в парка и тренирай за тонус на мускулите вкъщи. Но липсваше нещо. Нещо универсално, с което да дам "супер храна на клетъчно ниво", която да е богата на микронутриенти и да действа на метаболизма. Тогава открих чая и започнах да го пия всеки ден. Създавах собствени билкови смеси, пиех ги редовно и видях резултатите - балансирано тегло, енергия, здраве и тонус. Тогава реших да покажа на хората, че е възможно да си Активен и Здрав, дори и в този забързан начин на живот.

С помощта на експерти в храненето, фитнеса и фармацията, успяхме да създадем един продукт, който наистина ДЕЙСТВА. Взехме стари български рецепти и ги осъвременихме. В съчетание с режим и тренировъчна програма, създадени от професионалисти и специално за чая, ние постигнахме един напълно завършен кръг, който не само да даде видими резултати, но и да възпита здравословни хранителни и тренировъчни навици.
Лъчезар Генов

Твой ред е!

Започни промяната и направи нещо наистина добро за себе си. Тялото ти ще започне да изчиства излишните токсини по естествен начин, подутият корем ще изчезне, а тесните дънки ще се превърнат в твоите любими дрехи. Но най-важното: ще почувстваш истинската наслада от всекидневния тонус.

РЕЗУЛТАТИ

ОТ НАШИТЕ ЧАЙОВЕ, РЕЖИМИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Препоръчано от
д-р Енджи Касабие

“Активен и здрав – чай.

 

Това е моят избор за чай за детоксикация и отслабване!”

Избери подходящ пакет за теб и се включи в предизвикателството!

АКО ДО 30 ДНИ НЕ ПОСТИГНЕШ ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКТ, ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ИЗЦЯЛО ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ТЕБ СУМА

БЕЗ ВЪПРОСИ