Тренировка по време на почивка / ваканция

Когато сте на дълга почивка, това не значи, че трябва да прекъсвате тренировките. Ето няколко примерни упражнения, които са:

  • без фитнес оборудване (освен кърпа)
  • за начинаещи
  • в хотелската стая
  • за цялото тяло
  • наблягаща на дупето и бедрата

В изпълнение на Ирина Шейк…

Ирина Шейк притежава привлекателна фигура, която примамва въздишки от цял свят. Популярната рускиня споделя 6 упражнения за оформяне на тялото в списание “Вог”, които вече промениха визията на хиляди жени.

Ирина е популярен модел и животът й е много динамичен. Поради тази причина често й се налага да отсяда в хотелски стаи. Поради тази причина тя дълго време търсила упражнения, които да се изпълняват в подобни условия –  без необходимост от фитнес оборудване или специални уреди.

Джъстин Гелбенд, треньорът на Ирина, създал тази тренировка, за която е необходимо само кърпа.

От всяко упражнение направете 15-20 повторения.
Общо повторения на кръга: 3 пъти

При упражненията 3, 4 и 6  първо направете 15-20 повторенията от едната страна, а след това направете също толкова и от другата.

1.

кръгова тренировка у дома

2.

тренировка

3.

кръгова тренировка у дома

4.

кръгова тренировка у дома

5.

кръгова тренировка у дома

6.

Упражнения за оформяне на тялото

С тази тренировка няма да допуснете да излезете от форма и да се приберете вкъщи от отпуската отпуснати и качили килограми. Вижте и другите наши предложения за тренировка на цялото тяло.

Не забравяйте и начина на хранене! А за 100% желани резултати, поръчайте си от нас изготвяне на индивидуална тренировъчна програма + хранителен режим + безлимитна консултация. Повече информация…