Програми

хранителен режимИндивидуална програма за жени:

 

Индивидуална тренировъчна програма за вкъщи, наречена„Фитнес у дома“, предназначена само и единствено за Вас и съобразена с Вашата физическа подготовка, желаните от Вас резултати и времето, с което разполагате. Без значение дали искате да отслабнете, да напълнеете или просто да стегнете тялото, програмата ще бъде насочена изцяло към Вашата цел.

Към индивидуалната тренировъчна програма получавате и БЕЗПЛАТЕН 90-дневен хранителен режим „Чисто хранене„, който е универсален и запълва напълно работата на тренировъчната програма. Режимът е с подробно описано дневно меню и към всяко хранене има количество на нужните продукти и рецепта. 


 

За мъже:4555

Цена: 12.50 лв

45-дневна фитнес програма за мъже “Стани машина”

Най-новата и най-ефективната фитнес програма сред онлайн платформите.

 • Подходяща за начинаещи и напреднали.
 • Без ограничение на възрастта
 • Без необходимост от опит в спортуването
 • Без значение на физическите способности
 • Включено: тренировъчна програма, описание на упражненията, хранителен режим, много бройни изненади и подаръци.

фитнес програма

За жени:

Цена: 14.50 лв

12-седмична фитнес програма за жени “Стани машина. 

 • Съчетава едновременно иновативни и доказани във времето упражнения и техники за постигане на невероятни резултати. Множество научно-доказани техники за бърз и траен резултат
 • Нарастването на трудността е постепенно, за да може да се предотврати стрес към организма и лесно да добиете сила, а след края на програма да видите в огледалото един изцяло нов силует.
 • Наблягане на проблемните зони като дупе, крака и корем, за да може фитнес програмата да пасне перфектно на Вашите нужди.
 • Включено кардио, за да се изчистят напълно излишни мазнини и да се оформи тялото.

програми

За НЕЯ и за НЕГО

Промо пакет тренировъчни програми:

Цена: 22.00 лв

Изгодна оферта, за тези, които имат с кого да тренират или искат да зарадват любим човек


Мнения и отзиви

Неподправени, така както са получени по имейл от наши доволни клиенти

 • Здравейте, пиша Ви няколко седмици по-късно с изключително добри впечатления! Свалих 8 кг и се чувствам много добре. Благодаря!
  Мария Карагогова
 • Благодаря Ви за изчерпателната информация и за така добре подредената диета и упражнения, от днес започнах с диетата и честно казано мислех,че ще чувствам глад,но за сега всичко е наред, след малко ще ми е третото хранене за деня. Отново благодаря за програмата,след седмица пак ще Ви пиша за да Ви уведомя до къде съм и как се чувствам.
  Сибел Мустафа
 • Искам да Ви благодаря искрено за това, което направихте за мен, тъй като визията ми започна да се променя значително, макар и по- бавно, отколкото ми се иска 🙂 , но определено резултатът е положителен за тялото ми и не само. Чувствам се много по- жизнена, енергична и позитивна. А и по- мотивирана. 🙂
  Деяна Дойчева
 • Здравейте, пиша ви да знаете за постигнатия резултат от мен. Свалих 9,5 кг! Мисля, че можех още, но малко усилие не ми достигна. Станах 60,6 кг., мазнините - 24%, мускули- 36%, вода-56%. В момента нямам възможност да пратя снимки (преди и след), но в първия удобен момент ще пратя.
  Моника Ралева
 • От вас бях закупила хранителен режим и тренировъчна програма, която започнах да изпълнявам от 2.01.2017г. Искам да изразя своята огромна благодарност към вас. Програмата, която изготвихте лично за мен беше с продължителност 12 седмици, а аз постигнах резултата, който исках за 8 седмици. Изразявам дълбокото си уважение от проявения професионализъм! Благодаря ви от все сърце и ви желая здраве и да имате още много доволни клиенти като мен!
  Камелия Димитрова
 • Здравейте, пиша със закъснение. Лятото закупих от Фитнес у дома програма , с която да възстановя тонуса и формата си, още повече че бях в момент след двугодишно майчинство.Благодаря на екипа и всички, които са участвали в изготвяне на индивидуалната ми програма. (...) Аз не съм спортна натура, на когато има постоянство, с подходящ и адекватен физически модел, какъвто направихме за мен, бих казала че резултатът, какъвто трябваше да постигна - го постигнах.
  Михаела Тодорова
 • Програмата е страхотна - за 1 седмица свалих 4 кг. Още съм далеч от това, което искам, но силно се надявам след тези 3 месеца да се доближа или да получа резултат като снимките, които качвате в сайта. Когато започнах програмата бях скептично настроена, но когато видях какво се постига за седмица, вече съм обнадеждена и силно мотивирана да продължа. Благодаря Ви!
  Венислава Арменчева
cog