Диетата на Бионсе за 22 дни

диетата на бионсеДиетата на Бионсе, основана само на растителни храни.

Журналистката и блогърка Мишел Персад, която пише за Huffington Post се е опитала да поеме по същия път като този на популярната певица и да се отървете от няколко излишни килограма, спазвайки диетата на Бионсе – вегетариански хранителен режим за 22 дни.

Вижте какъв е нейният опит и какво всъщност представлява режимът:

“Преди няколко седмици в интернет мрежата намерих диетата на Бионсе , която самата тя казва, че е много ефективна. Реших да я пробвам!

Следващите три седмици изхвърлих всички млечни продукти, месо, яйца и всички сладки от своето ежедневно меню. Марко Боргес, известен холивудски диетолог и треньор е изобретателят на тази диета специално за Бионсе и Джей Зи, тъй като те искали по бърз и здравословен начин да се отърват от излишните килограми.”

Диетата е с продължителност от 22 дни.

Целият режим струвал на журналистката около 600 долара. Тя казва, че не е било съвсем лесно, а напротив, било доста трудно за нейния организъм.

За закуска често хапвах какао пудинг с чиа семена, за обяд главно се съчетаваше ориз със зеленчуци, докато салатите бяха запазени за вечеря. Намерих и моя любим кейк във вегетарианска версия, който доста умело успя да потиска глада ми. Окончателно впечатление? Умираш от глад, меко казано. Това беше истинска психическа борба, която водих със самата себе си. Въпреки това, от друга страна имах чувството, че съм по-продуктивна на работното място и имах повече енергия.”

Отслабнах точно с 5 килограма и то на “правилните места”, особено в областта на корема . Но дали си струва всичко това? Аз мисля, че НЕ. Дали отново ще си избера такъв режим? Няма шанс! Колкото и да говорят, че тази диета е здравословна, моят опит казва, че е това не е така, а в период от цели 22 дни глад… прекалено неправилно.”

Диетата на Бионсе все още е доста скъпа за българския пазар. Може да си я закупите от Амазон за около $18. Ние Ви предлагаме нещо доста по-добро, а именно индивидуална тренировъчна програма с хранителен режим, изготвена според Вашите нужди, цели и умения на много по-добре цена.

Научете повече като кликнете тук…