Отзиви

Неподправени мнения и отзиви от наши клиенти

изпратени ни по имейл и във Facebook

 • Мария Карагогова
  Здравейте, пиша Ви няколко седмици по-късно с изключително добри впечатления! Свалих 8 кг и се чувствам много добре. Благодаря!
 • Сибел Мустафа
  Благодаря Ви за изчерпателната информация и за така добре подредената диета и упражнения, от днес започнах с диетата и честно казано мислех,че ще чувствам глад,но за сега всичко е наред, след малко ще ми е третото хранене за деня. Отново благодаря за програмата,след седмица пак ще Ви пиша за да Ви уведомя до къде съм и как се чувствам.
 • Деяна Дойчева
  Искам да Ви благодаря искрено за това, което направихте за мен, тъй като визията ми започна да се променя значително, макар и по- бавно, отколкото ми се иска 🙂 , но определено резултатът е положителен за тялото ми и не само. Чувствам се много по- жизнена, енергична и позитивна. А и по- мотивирана. 🙂
 • Моника Ралева
  Здравейте, пиша ви да знаете за постигнатия резултат от мен. Свалих 9,5 кг! Мисля, че можех още, но малко усилие не ми достигна. Станах 60,6 кг., мазнините - 24%, мускули- 36%, вода-56%. В момента нямам възможност да пратя снимки (преди и след), но в първия удобен момент ще пратя.
 • Камелия Димитрова
  От вас бях закупила хранителен режим и тренировъчна програма, която започнах да изпълнявам от 2.01.2017г. Искам да изразя своята огромна благодарност към вас. Програмата, която изготвихте лично за мен беше с продължителност 12 седмици, а аз постигнах резултата, който исках за 8 седмици. Изразявам дълбокото си уважение от проявения професионализъм! Благодаря ви от все сърце и ви желая здраве и да имате още много доволни клиенти като мен!
 • Михаела Тодорова
  Здравейте, пиша със закъснение. Лятото закупих от Фитнес у дома програма , с която да възстановя тонуса и формата си, още повече че бях в момент след двугодишно майчинство.Благодаря на екипа и всички, които са участвали в изготвяне на индивидуалната ми програма. (...) Аз не съм спортна натура, на когато има постоянство, с подходящ и адекватен физически модел, какъвто направихме за мен, бих казала че резултатът, какъвто трябваше да постигна - го постигнах.
 • Венислава Арменчева
  Програмата е страхотна - за 1 седмица свалих 4 кг. Още съм далеч от това, което искам, но силно се надявам след тези 3 месеца да се доближа или да получа резултат като снимките, които качвате в сайта. Когато започнах програмата бях скептично настроена, но когато видях какво се постига за седмица, вече съм обнадеждена и силно мотивирана да продължа. Благодаря Ви!
cog

←Назад към „Фитнес у дома“

Comments are closed.