Отзиви

Неподправени мнения и отзиви от наши клиенти

изпратени ни по имейл и във Facebook

 • Камелия Димитрова
  От вас бях закупила хранителен режим и тренировъчна програма, която започнах да изпълнявам от 2.01.2017г. Искам да изразя своята огромна благодарност към вас. Програмата, която изготвихте лично за мен беше с продължителност 12 седмици, а аз постигнах резултата, който исках за 8 седмици. Изразявам дълбокото си уважение от проявения професионализъм! Благодаря ви от все сърце и ви желая здраве и да имате още много доволни клиенти като мен!
 • Михаела Тодорова
  Здравейте, пиша със закъснение. Лятото закупих от Фитнес у дома програма , с която да възстановя тонуса и формата си, още повече че бях в момент след двугодишно майчинство.Благодаря на екипа и всички , които са участвали в изготвяне на индивидуалната ми програма.Положих доста усилия и труд , за да я спазвам и да бъда постоянна.Благодаря Ви за професионализма.Изключително много ме мотивира Вашата програма и други публикации, които следя в сайта Ви.Аз не съм спортна натура, на когато има постоянство, с подходящ и адекватен физически модел, какъвто направихме за мен, бих казала че резултатът, какъвто трябваше да постигна - го постигнах.Благодаря Ви още веднъж и надявам се да продължите в този дух.Успех.Поздрави на целия екип
 • Мария Петрова
  ...продължавайте в същия дух, защото вършите страхотна работа. Благодаря ти, че ми помагаше през цялото време и че ми даваше кураж. Поздравявам теб и целия екип на Активен и здрав!
 • Анна-Мария Стефанова
  Много стриктна програма, личи си професионализма! Животът ми вече се промени доста, но знам, че това е начинът и само така ще отслабна завинаги. Благодаря Ви за помощта и за доброто и любезно отношение.
 • Божидара Петрова
  Страхотна услуга, с максимално индивидуално отношение и забележителен начин, по който се представя всичката нужна информация за тренировъчната програма и хранителния режим. Благодаря ви! Препоръчвам ви на всички мои приятели, както и на всеки, който посещава вашия сайт.
 • Деяна Дойчева
  Искам да Ви благодаря искрено за това, което направихте за мен, тъй като визията ми започна да се променя значително, макар и по- бавно, отколкото ми се иска 🙂 , но определено резултатът е положителен за тялото ми и не само. Чувствам се много по- жизнена, енергична и позитивна. А и по- мотивирана. 🙂
 • Сибел Мустафа
  Благодаря Ви за изчерпателната информация и за така добре подредената диета и упражнения, от днес започнах с диетата и честно казано мислех,че ще чувствам глад,но за сега всичко е наред, след малко ще ми е третото хранене за деня. Отново благодаря за програмата,след седмица пак ще Ви пиша за да Ви уведомя до къде съм и как се чувствам.
 • Ради Денева
  Много се радвам, че се обърнах към вас. Мисля, че постигнах резултати, които дори надхвърлиха плануваното, което е добре разбира се и затова реших да изкажа благодарностите си. Почти всичките ми близки вече знаят за вас след като ме питаха как съм отслабнала 🙂
 • Венислава Арменчева
  Програмата е страхотна - за 1 седмица свалих 4 кг. Още съм далеч от това, което искам, но силно се надявам след тези 3 месеца да се доближа или да получа резултат като снимките, които качвате в сайта. Когато започнах програмата бях скептично настроена, но когато видях какво се постига за седмица, вече съм обнадеждена и силно мотивирана да продължа. Благодаря Ви!
 • Вероника Христова
  Много благодаря за бързата реакция и коректността. Много съм доволна от фитнес програмата. Има всичко, от което се нуждая - видео, таблици, описания. Много харесвам упражненията и като цяло начина по който е изготвена програмата. Също така харесвам и хранителния режим и това че има включени рецепти, с които може да се разнообразява режима.
 • Станимира Пенова
  12 седмици
  Много ви благодаря на всички за работата. За тази цена получих нещо, което другаде струва по 300 лв... Без думи съм! Ще ви препоръчам на всички мои приятелки.
 • Дора Георгиева
  Всичко е страхотно! Особено ми допадат упражненията за корем. Очаквах типичните коремни преси и тн, но ми изпратихте съвсем непознати движения, които за моя изненада се изпълняват лесно, а на следващия ден мускулната треска ми подсказва, че тренировката е била супер. Благодаря още веднъж!
 • Татяна Иванова
  Няма какво да кажа като препоръка или съвет. Всичко е супер, програмата, режимът, както и малките нещица, които ми подарихте. Благодаря Ви още веднъж!
 • Йорданка Тодорова
  Благодаря ви! Програмата е наистина напълно индивидуална. Правя упражненията и точно когато стигна максимума, се спира. Не знам дали случайно сте напаснали тренировките, но съм много повече от доволна. И цената е достъпна 🙂
 • Петя Стоянова
  Искам да споделя изненадата от това, което ми пращате! Страшно много неща, всичките са страхотни, а хранителният режим е точно това, което търсих. С две думи: професионално и индивидуално (за разлика от предишните подобни услуги от други сайтове, които съм ползвала).
 • Сабина Кръстева
  Здравейте! Получих програмата и всички останали файлове! Много Ви благодаря за професионализма и подредеността. Вече тренирам и се храня по вашите правила и почувствах страхотна промяна отвътре, а огледалото е отражение на това невероятно чувство. Благодаря ви! Продължавам без отказ!
 • Ирена Иванова
  Изключително добре. Това са моите упражнения! Харесва ми темпото, натовареността и фактът, че сама определям бързината на изпълнение. Хранителния режим пасва на целта ми, но за съжаление няма сладки изделия 🙁
cog

←Назад към “Фитнес у дома”

Comments are closed